ЦУМ,ет. 1, тел.: 02 / 92 60 389виж на плана

В представителния си магазин, YUNO PEARLS предлага най-богата колекция от бижута от естествени перли. В нея са включени уникални модели, съчетаващи актуалните в световен мащаб модни тенденции.

 

YUNO PEARLS предлага, както класически накити от японски и таитянски морски перли, така и авангардни дизайнерски комбинации на перли с бяло и жълто злато, диаманти, сребро, полускъпоценни камъни, кристали Swarovski, кожа и други.

 

Марката YUNO PEARLS използва пълната палитра от видове и цветове перли, създавайки недостижимо разнообразие от бижута, в което всяка жена ще намери своето бижу.

 

Модерни или класически, перлените бижутата YUNO PEARLS присъстват, както в ежедневието на една дама, така и в нейните празнични и официални събития.

 

Магазин YUNO PEARLS в ЦУМ: тел.02 / 92 60 389

 

Полезно

НОВОТО МЯСТО ЗА СРЕЩИ

НОВОТО ЛЮБИМО МЯСТО ЗА СРЕЩА С ПРИЯТЕЛИ В СЪРЦЕТО НА СОФИЯ Е SALON DE THE В ЦУМ!
[още]

СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ ЗА ПРАЗНИКА

Участвайте в нашата фейсбук-игра и спечелете награди за деня на любовта св.Валентин. Посетете страницата ни във Фейсбук, за да разберете как.

[още]

Ново място за срещи

Новото актуално място за срещи в сърцето на София е в Salon de The в ЦУМ.

[още]

Слънчево настроение с...

С опитимизъм и свежо пролетно настроение са заредени колекциите облекла за пролетта и лятото на 2012 година, които вече ви очакват в ЦУМ. [още]

Ангелите – пазители от Giannotti

Ангелската колекция на Giannotti предлага бижута в зависимост от рождения ден [още]

Ангели – пазители за месец...

За онези, които вярват в своя ангел - пазител, Giannotti предлага своята уникална колекция бижута [още]